sunnuntai 7. lokakuuta 2012

hitaasti

Työn alun jälkeen on ollut todella vaikea löytää aikaa ja voimia tehdä käsitöitä. En haluaisi jättää tätä blogin pitämistä. On ollut niin mukava laittaa kuva tänne kun on saanut jotain aikaiseksi, täytyy siis taas yrittää ryhdistäytyä. Tässä on tyttöni päällä uusi villatakki, jonka äitini hänelle neuloi. Pipo on minun virkkaamani.
3 kommenttia:

  1. Aivan ihana villatakki. Nuo varit ovat niin herkullisen syksyiset. Ja pipokin jo hauska. Tykkaan kovasti tuosta virkatusta nelioreunasta. Tiedan kylla mita on kun tuntuu ettei kasitoille ole aikaa. Vaikken ole toissa niin se aika on aika kortilla kun on kotosalla kahden tyton kanssa. Vasta kun tytot menevat nukkumaan ja huusholli vahan suoritettua seuraavan paivan koitoksia varten voi kaivaa puikot/koukun ja langan esiin. Ompeleminen on jatettava viikonlopuille.

    VastaaPoista
  2. Ihan järkyttävän ihana villatakki!! Pipokin on tosi hauska. Ja et saa jättää blogin pitämistä! Sinnittele vaan. Mäkin pelkäsin, että miten jaksan jatkaa käsitöitä ja blogia kun työt alkaa, mutta nyt ne vasta henkireikiä onkin.

    VastaaPoista
  3. Suloinen asukokonaisuus, raidat on aina pop :)

    VastaaPoista