tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tunnustus

Olen saanut tunnustuksen ainakin Hurlum-blogista, Iloisesta vyyhdistä ja Nova Melinalta. Suurkiitos kaikille, myös teidän blogit ovat ihania ja mielenkiintoisia! Kaikissa taisi olla hieman erilaiset "tehtävät", mutta kerron kuitenkin viisi satunnaista asiaa itsestäni ja lähetän tunnustuksen eteenpäin viidelle seuraamalleni blogille. Ensin viisi asiaa itsestäni:

1. Tänä keväänä tunnun odottavan kesää kärsimättömämmin kuin moneen vuoteen. En tiedä mistä se johtuu, mutta joka aamu katson kärsimättömänä ulos ja toivon lumikinosten hävinneen.
2. Olemme aloittaneet lähellä asuvien ystävien kesken lukupiirin. Olen haaveillut kuuluvani lukupiiriin jo monta vuotta ja nyt on jo toinen kirja menossa.
3. Elän jonkinlaista päänsisäisen kaaoksen aikaa. Kaaos liittyy sekä tulossa oleviin elämänmuutoksiin sekä päivittäisiin asioihin ja jopa käsitöihin. Olisi niin paljon mietittäviä jatehtäviä juttuja, etten tunnu saavan tolkkua niihin mihinkään.
4. Minulla on karjalanpaisti uunissa ja illalla meinaan paistaa vohveleita
5. Muistelen lämmöllä ja pienellä haikeudella viime viikon Ranskan matkaa, siellä oli ihanaa. Huomasin taas, miten pieni reissu piristää mieltä kummasti

Sitten haluan antaa tunnustuksen seuraaville blogeille, jotka ovat hyvin erilaisia keskenään, mutta kaikki ihania:
Kanelinmaa

2 kommenttia: