keskiviikko 8. helmikuuta 2012

tilkkutyö jättikoossa

Olen alkanut kokoamaan olohuoneemme seinälle suurta tilkkutyötä. Teetimme seinällemme pari vuotta sitten levyjä, joita aloimme maalata eri sävyillä. Maalit ovat menneet monta kertaa uusiksi, eikä lopputulos ole oikein koskaan miellyttänyt silmäämme. Sitten keksi, että levythän voisi päällystää erilaisilla kankailla. Näin huoneeseen tulee mukavaa pehmeyttä ja tekstuuria. Olen pysytellyt kuitenkin aika hillityn värisissä ja yksivärisissä kankaissa. Nyt pitäisi saada vain tsemppiä jatkaa seinä loppuun saakka. Ihan jokaista levyä en varmaan päällystä, mutta melkein kaikki olisi kuitenkin tarkoituksena laittaa.


11 kommenttia:

 1. Upea! Kertakaikkiaan mainio idea <3

  VastaaPoista
 2. Voi hurja! Seinästä on tulossa upea! Mistä ihmeestä keksit noin hienon idean?

  VastaaPoista
 3. No ohhoh! Onpas hauska idea! En ookaan vastaavaa missään nähnyt. Näyttää mielenkiintoiselta. Sitä sun koti varmaan on muutenkin.. :)

  VastaaPoista
 4. Hauskat akustiikkalevyt!

  Miten ovat kiinni seinässä?
  Olisi varmasti kutkuttavaa vaihdella järjestystä mielen mukaan..

  VastaaPoista
 5. Tosi tosi hieno! (:

  T:Lapanen

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne, näistä sain taas voimaa jatkaa tilkkuseinän tekoa. Palaset ovat tosiaan kiinni seinässä niin, että niiden paikkoja voi helposti vaihdella, joten kankaita voi vain napsautella mihin tahansa levyyn ja sitten lopuksi tehdä mukava sommitella. Jaaina siivouspäivän tullen taas laittaa tilkut uuteen uskoon!

  VastaaPoista
 7. Hei, blogissani on haaste sinulle:)

  VastaaPoista