tiistai 31. tammikuuta 2012

Vanhoja juttuja

Nyt on ilmassa pientä turhautumista ja suuren käsityöilon puutetta. Olen lyhyen ajan sisällä tehnyt kolme pipoa, jotka ovat kaikki jossain määrin vähän epäonnistuneet, tai joihin en ole kovinkaan tyytyväinen. Siskoni piposta tuli aivan ylisuuri, siis aivan massiivinen ja löysä. Heti perään tein myssyn miehelleni, se ei niin radikaalisti mennyt pieleen, mutta värivalinnassa olisin voinut olla harkitsevampi ja nyt on työn alla itselleni pipo monivärilangasta, joka sekin vaikuttaa liian suurelta ja tuo lankakin oli kerällä paljon kauniimpi...

No joskus se on tämmöistä. Ja tietenkin kuuluukin olla. Kun tuosta vain aloittaa jotain tekemään ilman suurempaa suunnitelmaa niin eihän siinä voi aina onnistua, se on selvää, sitten voi taas iloita kun jossain onnistuu. En ole vielä edes jaksanut kuvata näitä pipotuotoksiani. Tässä siis vanha kuva, jossa on kummipojalleni tekemä tilkkupeitto kohta jo kuuden vuoden takaa!

3 kommenttia:

 1. Joo, se on semmoista. Minulle kans joskus tulee ihan tyhjä olo ja makaan raatona sohvalla, mutta sit yks kaks iskee into... Joskus pitää ottaa vähän takoa tekemiseen!

  VastaaPoista
 2. Mut on vain hieno tämä vanha tilkkupeitto:) Myssy on jotenkin vaikea saada sopivaksi. Riippuen tietty mallista, mut ei ne aina onnistu. Joskus taas tulee heti sopiva. Ite en ole aikoihin myssyjä tehnyt, kun itelle ei ainakaan saa sopivaa.

  VastaaPoista
 3. No aina ei voi onnistua :) Olen itsekin paininut juuri nyt samanlaisen ilmiön kanssa. Aloitan jotain, saan sen jopa valmiiksi ja en kuitenkaan ole tyytyväinen.
  Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista