torstai 7. huhtikuuta 2011

Väriä elämään!

Näin ankean harmaana päivänä voi saada vitamiiniannoksen värikkäistä langoista! Ylemmässä kuvassa on äitini neulomat sukat, joihin sisarentyttäreni oli itse valinnut värit. Mielestäni aika iloinen kokoonpano! Niin on tyttökin! Sukat säästetään kuulemma ensi syksyksi. Raitamaton olen muinoin kutonut räsyistä. Alemmassa kuvassa on äitini virkkaama iloinen torkkupeitto.


 

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat. Sain just eilen valmiiksi oman virkatun peittoni ja nyt ajatteln alkaa kivoja sukkia. Tuollainen virkattu peittokin olis kiva, säästyisi palojen yhdistämiseltä. Miks tää maailma on niin täynnä kaikkea ihanaa mitä voisi tehdä! Ne sun äitisi kanat ja linnutkin oikein piinaavat minua ja taidan niistä ottaa idean poikasen.Otat muuten kivoja kuvia, niinkuin tuo sukkakuva. Siinä on "jotain". Ei sukkia tarvi just aina kuvata perusasennossa, tuossa on kivaa se, että siitä tajuaa, että ne on eläväisen tytön sukat.Ja mattokin täydentään kokonaisuutta!

    VastaaPoista
  2. Auli, kiitos kommenteistasi! Tuota maailma on niin täynnä kaikkea ihanaa mitä voisi tehdä -asiaa vastaan minäkin koko ajan taistelen. Kaikki ihana tekeminen piinaa, mutta aikaa on niin vähän...

    VastaaPoista