keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Tunnustuksia

Sain Nova Melinalta tunnustuksen noin viikko sitten. Suurkiitos siitä, sinulla on ihana blogi!










Tunnustuksen saaneen tulee:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa.

2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Nytpä siis raapustan muutamia asioita itsestäni:
1. Olen yrittänyt pitää blogini melko tiukasti "ruodussa", tarkoittaa sitä, että se koskisi enimmäkseen käsitöitä tai ainakin jotain läheltä liippaavaa.  Nyt kuitenkin jotain muutakin.

2. Tänään tyttäreni kertoi minulle ensimmäisen itse keksimäsä sadun.

3. Olen haaveillut maalle muutosta jo lukioikäisestä asti. Jotenkin koen sielunmaisemakseni saariston. Nykyään olen jo hylännyt haaveen omasta saaresta tai edes meren rannasta kustannussyistä, pellon reunakin riittäisi. Asun kuitenkin perheeni kanssa Helsingissä.

4. Haaveilen salaa siitä, että jonain päivänä voisin laulaa kuorossa. Lauluääneni ei ole kovinkaan kummoinen, mutta kuorossahan voisi vain vaikka liikutella suutaan, jos liian vaikea kappale osuu kohdalle.

5. Pidän suunnattomasti väreistä, kankaista, langoista, napesita, nauhoista ja muusta sellaisesta. Kotimme sisustuksessa tämä näkyy mielestäni harmillisen vähän.

6. Olen superonnellinen työhuoneestani, jonka kunnostimme mieheni kanssa viime kesänä. Siellä on mahtava kuunnella radiota rauhassa ja uppoutua omiin puuhiin.

7. Haluaisin viettää enemmän aikaa äitini kanssa käsitöitä tehden.

8. Sellaiset viikonloput ovat ihania kun ei ole mitään ohjelmaa ja saa olla perheen kanssa rennosti kotosalla.

Itse haluaisin antaa tunnustuksen seuraaville blogeille, jotka ovat keskenään hyvin erilaisia, mutta kaikki kiinnostavia, kauniita, mielenkiintoisia ja ihania ja joita olen "hiljaisesti" seurannut: Puhti, Via, Herkku ja Koukku, Nurjat, Manteli, Ilun handu duunaa, Täti Moonikan majatalo, Virkattu lintu  

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Valmiit lapaninat ja kaunis viikonloppu

Vietimme viikonlopun ystävän mökillä kauniissa paikassa meren rannalla. Toinen mukava asia on, että minusta tuli kerta heitolla sienten ystävä. Jostain syystä en ole aiemmin pitänyt sienistä. Kanttarellikastike on ollut sienistä ainoa herkkuni. Nyt löysimme suppilovahveroita ja mustia torvisieniä ja ei voi muuta sanoa kuin että nam ja olen myyty. Lapasetkin tulivat valmiiksi ja tulivat heti käyttöön.




maanantai 17. lokakuuta 2011

Kummipojan pipo

Neuloin tämän pipon kummipojalleni reilu vuosi sitten. Nyt sen on perinyt hänen suloinen pikkuveljensä. Tein pipoon pienen jatkopalan, jotta ylettyisi hyvin korvien päälle.



sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lapaset

Täytyyhän sitä neuloa mättääseen sopivat lapaset. Ajattelin käyttää tällaisia värejä. Yleensä suunnitelma muuttuu matkn varrella, mutta sehän onkin osa viehätystä. Nyt kun syksy alkaa viilenemään, on todellinen into päällä neulomiseen, varmaan monia on purrut sama kärpänen!




torstai 13. lokakuuta 2011

Valmis mätäs

Olikin nopeaa virkata noin paksusta langasta. Mätäs siitä tuli. Itselleni tuo pipo on, poika on vain mallina. Varmaan lämmittää syystuiskuilla.


keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Mätäs

Yleensä en kauheasti pidä näistä monivärilangoista, mutta nämä värit ovat minusta todella kauniit. Aion virkata tästä itselleni pipon. Äitini kutsuu tämän tyyppisiä isoja pipoja mättäiksi. Teen siis itselleni mättään.


maanantai 10. lokakuuta 2011

Askarteluja

Meillä oli pari viikkoa sitten 1- ja 3-vuotissynttärit. Tehtailin nämä pallokoristeet kattoon juhlan kunniaksi. Loput pahvit leikkasimme tyttäreni kanssa sydämiksi. Askartelu on hauskaa, sitä pitäisi tehdä enemmän. Toivottavasti lapsistani kuoriutuisi innokkaita askartelijoita.





perjantai 7. lokakuuta 2011

Kauluksia

Sain omasta mielestäni niin loistavan idean! Aloin virkkaamaan erilaisia kauluksia. Ajattelin, että nämähän olisivat ihana piristysruiske vaikkapa yksiväriseen neuleeseen tai mekkoon. Malleja syntyi päässä kymmeniä, sekä koristeluvaihtoehtoja ja värityksiä tietenkin miljoonia. Ainoa ongelma on se, että ajatuksena tämä oli loistava, mutta sitten kun aioin tosissani yhden kauluksista pukea päälleni, niin se ei oikein löytänytkään sopivaa asukokonaisuutta. Vika on kyllä todennäköisesti (toivottavasti) garderoobissani, eikä kauluksissa, sillä lisää on tulossa...